Novi web shop

27. tra 2024.

Novi Hordream webshop je otvoren! 

Dragi naši partneri, s ponosom vas obavještavamo da je Hordream, vaša omiljena destinacija za vrhunsku radnu medicinsku odjeću, upravo lansirala svoj novi webshop! Ovo je važan korak u našoj misiji da unaprijedimo vaše iskustvo kupovine i pružimo vam još bolju uslugu.

Sada možete uživati u praktičnosti online kupovine iz udobnosti vašeg ureda ili doma, uz širok spektar kvalitetnih proizvoda koji su dostupni samo na našem webshopu. Bez obzira jeste li u ordinaciji, poliklinici, kozmetičkom salonu ili wellness centru, naša nova platforma dizajnirana je kako bi zadovoljila sve vaše potrebe za profesionalnom radnom odjećom.

Što možete očekivati od našeg webshopa? 

  • Veliki izbor kvalitetnih medicinskih uniformi: kute, bluze, haljine, hlače, kao i medicinske obuće
  • Brzu i pouzdanu dostavu na vašu adresu, s mogućnošću praćenja pošiljke.
  • Sigurno i jednostavno plaćanje na transakcijski račun
  • Profesionalnu podršku našeg tima stručnjaka, spremnog odgovoriti na sva vaša pitanja i pružiti vam savjet i pomoć kod izbora

Kao tvrtka koja cijeni svoje partnere, naš je cilj osigurati da svaka kupovina bude jednostavna, ugodna i ispunjava vaše profesionalne potrebe. Vaše zadovoljstvo je naš prioritet, stoga se trudimo da vaše iskustvo s Hordreamom bude besprijekorno.

Posjetite naš novi webshop danas i pridružite se tisućama zadovoljnih kupaca koji već uživaju u vrhunskoj radnoj odjeći.

Očekujemo vaše posjete i radujemo se što ćemo zajedno unaprijediti vaše radno okruženje!

Vaš Hordream tim

Moja košarica
Vaša košarica je prazna.

Izgleda da još niste odabrali niti jedan proizvod.